SLIK KOMMER DU DEG TIL TRIANGELHEIMEN

Triangelheimen ligger i Fagerlia i Meråker kommune, Nord-Trøndelag. Slik kommer du deg dit:

Med bil

Fra vest (Trondheim/Stjørdal):

Fra E6 i Stjørdal: Følg E14 retning Meråker/Sverige. Til avkjørsel Fagerlia er det ca 45 km. Når du kommer til Gudå, går det en bro over veien. Fra broen er det ca 300 m til avkjørsel til Fagerlia. Avkjørselen er på venstre side av veien, og er merket ”Fagerlia” og ”Alpinsenter”. Fra E14 er det ca 1 km opp til Triangelheimen. Leirstedet ligger på høyre side av veien, og avkjørsel er merket med skilt.

Fra øst (Sverige):

Kjør E14 gjennom Meråker sentrum retning Stjørdal. Til avkjørsel Fagerlia er det ca 4 km. Avkjørselen er på høyre side av veien og er merket ”Fagerlia” og ”Alpinsenter”. Fra E14 er det 1 km opp til Triangelheimen. Leirstedet ligger på høyre side og avkjørsel er merket med skilt.

Med tog

Ta Meråker banen til Meråker stasjon. Oversikt over togtider finner du her.  Den enkleste måten å komme seg fra Meråker stasjon til Triangelheimen på, er å bruke taxi. Tlf. nr til Meråker taxisentral er 74 81 01 36.

Med rutebuss

Fra Stjørdal stasjon går det buss til Meråker. Til avkjørsel Fagerlia er det ca 45 km. Når du kommer til Gudå, går det en bro over veien. Fra broen er det ca 300 m til avkjørsel til Fagerlia. Bussen har stoppested ved avkjørsel Fagerlia. Oversikt over busstider finner du her.

Fra stoppestedet er det ca 1 km opp til Triangelheimen. Det går helt greit å gå siste stykket frem til leirstedet. Veien går oppover, og det vil være en fordel om man har pakket i ryggsekk. Leirstedet ligger på høyre side av veien, og avkjørsel er merket med skilt.


Vis større kart

Konverter siden til PDF